Industrie Loonse Waard
Beveiliging

Van maandag 24 t/m zondag 30 augustus vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Loonsewaard te Wijchen.

Bereikbaarheid
In de periode van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus blijven alle percelen, aan de Loonsewaard bereikbaar. Vanaf vrijdagavond 28 augustus 19:00 uur t/m zondagavond 30 augustus 20:00 uur is de Loonswaard afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag. De aanliggende percelen zijn in de voornoemde periode dan ook niet bereikbaar.

Volgt u de aanwijzingen volgens de tijdelijke verkeersmaatregelen en ons personeel op, om de situatie voor zowel u, als weggebruiker, als het werkzaam personeel, zo veilig mogelijk te houden.

 

Vragen
Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met;

  • Peter van den Brink, uitvoerder van aannemingsmaatschappij van Gelder, of de gemeente Wijchen

 

Overlast
Tijdens de uitvoeringsperiode zult u hinder ondervinden van de werkzaamheden en de voorgenomen verkeersmaatregelen. Wij zullen de hinder tot een minimum beperken en hopen op u begrip.

 

Namens
Aannemingsmaatschappij van Gelder
Vestiging Uden

Nieuwsflitsen

Blauwalg in de Loonse Waard

Het is de afgelopen periode lekker warm geweest. Hierdoor stijgt ook de temperatuur van het water en kan er blauwalg in het water komen. Blauwalgen zorgen voor giftige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens en dier. U kunt er huidirritatie of maag- en darmstoornissen door krijgen.

In de Loonse Waard is blauwalg gevonden. De gemeente heeft borden geplaatst om u te waarschuwen. Het is niet verstandig om in contact te komen met dit water. Ga er dus niet in zwemmen en laat ook uw hond niet zwemmen in dit water.

Alarmnummer

alarmnummer

Schepen in de buurt