Industrie Loonse Waard
Beveiliging

Nieuws BV Loonsewaard

Deelnemers BV Loonse Waard

bia-stenen-en-blokken

BIA Beton: een onderneming met beide benen op de grond, zakelijk, no-nonsense, maar met voeling met de wensen die leven in de markt. De productiecapaciteiten zijn uitstekend, evenals de mogelijkheden op logistiek terrein. Maar daarbij is BIA Beton te herkennen aan een hoge mate van flexibiliteit, waarbij aan de klant vergaande garantie worden geboden op tal van terreinen. Zo geeft BIA Beton iedere dag inhoud aan vorm en kleur.

http://www.bia-beton.nl

 

Brandweer Wijchen

We schrijven 1818, de Wijchense gemeenteraad besluit dat er het een en ander geregeld moet worden met betrekking tot de gang van zaken bij brand. Er komt een heus Brandreglement, dat op 3 oktober 1818 in de raad wordt vastgesteld. De eerste vier "brandmeesteren" worden aangesteld en verder wordt er één brandspuit met buizen en emmers, 12 brandhaken en ladders aangeschaft. Kortom, brandweer Wijchen is er in 1818 helemaal klaar voor!

 http://www.brandweerwijchen-heumen.nl/
fermacell

 

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt met systeemoplossingen voor de droge afbouw.

Xella International GmbH is een van de toonaangevende bedrijven binnen de Europese bouwmaterialen- en grondstofmarkt. Wereldwijd werkten er in 2009 6.800 medewerkers voor Xella. Het bedrijf realiseerde in 2009 een omzet van ruim 1,2 miljard euro. Xella International GmbH is eigendom van een consortium van de investeringsmaatschappijen PAI Partners en Goldman Sachs Capital Partners.

 http://www.fermacell.nl

 Zeil, Roei - en Motorbootvereniging DE BATAVIER    

In onze gezellige en ruime haven, is plaats voor jachten tot 20 meter met een eigen zijsteiger. 

Een mooi clubhuis met alle sanitaire voorzieningen en een gezellige bar, op de terrassen met uitzicht op de haven kunt u genieten van een lekkere maaltijd. Dit alles voor heel redelijke prijzen. Tevens kunt u bij ons diesel tanken, is er een vuilwaterstation en is er een wasmachine beschikbaar.

http://www.debatavier.com

 permateek

 Bloemen de Maas is gespecialiseerd in het produceren van teakdekken. Kwaliteitsproducten, want wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit, kwartiergezaagd teakhout. Ieder dek wordt op maat gemaakt en aangepast aan de wensen van de klant. Maar dat niet alleen; wij als specialist in jacht- en scheepsbetimmering denken met u mee over materiaalgebruik, vormgeving, indeling en andere mogelijkheden. Niet voor niets genieten de teakdekken van Bloemen de Maas bekendheid in binnen- en buitenland.

http://www.teakdek.nl/

putman   

De Putman Groep is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van:

  • Produceren en verkopen van primaire en secundaire bouwgrondstoffen;
  • Recyclen en inzamelen van bouw- en sloopafval;
  • Sloopwerken;
  • Infra-werken;

waarbij de klanten centraal staan. De producten en diensten worden voortdurend geoptimaliseerd met als uitgangspunt het zorgdragen voor het vereiste kennisniveau en vakmanschap bij gemotiveerde en kwaliteitsbewuste medewerkers die effectief samenwerken.

http://www.putmangroep.com/

 wsv-hoogeerd

 De doelstelling van de vereniging is om collectief watersport te bedrijven in volle harmonie; daarom verwachten wij nogal wat van onze leden, donateurs en gasten. Als bestuur hopen wij dat ieder zich loyaal en constructief opstelt om genoemde doelstelling te bereiken.

http://www.wsvhoogeerd.nl

van-nieuwpoort-betonmortel   

Bouwgrondstoffen, betonmortel en betonproducten. Het zijn de drie fundamenten waarop de Van Nieuwpoort Groep al decennia lang solide staat. Onze bedrijven bieden een compleet productenpakket voor de bouw.

Schepen met grind en zand, mixerwagens met betonmortel, opleggers met prefab betonelementen, vrachtwagens met gerecycled EPS. Onze producten vinden hun weg in klein- en grootschalige woningbouw, hoogbouw, industriebouw en infrastructurele projecten.

http://www.vnp-groep.nl

scoutingark 

Scouting is er voor iedereen. Jongens en meiden, iedereen is er welkom. Niemand wordt buitengesloten. Samen leer je in teamverband eigen mogelijkheden ontdekken. Samen steeds weer opzoek naar die ene nieuwe spannende uitdaging. Dat is typisch scouting. Scouts werken in kleine groepen, zo helpen ze elkaar en leren veel van elkaar. Door samenwerking kom je gewoon een stuk verder. Je mag laten zien wat je kan, dat zijn ervaringen waar je later veel mee kan doen.

http://www.scoutingwijchen.nl

securitas 

Securitas vindt dat iedereen veilig moet kunnen wonen, werken en samenleven. In ziekenhuizen en op bedrijventerreinen, in het openbaar vervoer, in winkelcentra, op luchthavens. Op al die plaatsen waar veiligheid extra aandacht vraagt kan Nederland op Securitas rekenen. Met slimme combinaties, innovatieve techniek en goed opgeleide medewerkers. Dag en nacht. Zichtbaar als het moet, onzichtbaar als het kan. Securitas. Voor veiligheid.

http://www.securitas.com

 gemeente-wijchen

Wijchen is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente is in 1984 ontstaan uit de vroegere gemeenten Batenburg, Bergharen en Wijchen. Eerder was er in 1818 een gemeentelijke herindeling, toen Niftrik werd geannexeerd. In 1980 werd een deel van Overasselt bij Wijchen gevoegd.

De gemeente Wijchen telt 40.731 inwoners (1 februari 2012, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 69,58 km² (waarvan 2,75 km² water).

De gemeente Wijchen maakt verder deel uit van de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

 http://www.wijchen.nl

 

Logo-Politie 

De politie wordt ingezet bij talloze zaken. Politiewerk varieert van het uitdelen van een bekeuring tot het oplossen van moord. Van het tegengaan van vandalisme tot het aanpakken van fraude en mensen- en drugshandel. De politie wordt bij haar werk kritisch gevolgd door pers en publiek. Dat is goed, want zo staat de Nederlandse politie voortdurend onder democratische controle.

http://www.politie.nl/Gelderland-Zuid/Bureaus/politie_wijchen.asp

Nieuwsflitsen

Blauwalg in de Loonse Waard

Het is de afgelopen periode lekker warm geweest. Hierdoor stijgt ook de temperatuur van het water en kan er blauwalg in het water komen. Blauwalgen zorgen voor giftige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens en dier. U kunt er huidirritatie of maag- en darmstoornissen door krijgen.

In de Loonse Waard is blauwalg gevonden. De gemeente heeft borden geplaatst om u te waarschuwen. Het is niet verstandig om in contact te komen met dit water. Ga er dus niet in zwemmen en laat ook uw hond niet zwemmen in dit water.

Alarmnummer

alarmnummer

Schepen in de buurt